In verband met reorganisatie TIJDELIJK GESLOTEN!!!
Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €70,-
Snelle levering
Advies nodig? Bel +31 (0)30-2218836

UV Bescherming door een drankje

  • Geplaatst op
  • Door Rob

Vloeibare UV-bescherming

Binnenkort beschermen wij ons tegen gevaarlijk UV-straling door het drinken van een drankje....althans als het aan een Amerikaans bedrijf ligt. Het Amerikaanse cosmeticabedrijf Osmosis Skincare heeft naar eigen zeggen een drinkbare bescherming tegen UV-straling op de markt gebracht met de naam 'Harmonized H20 UV'.

Drankje

Na het drinken gaan de moleculen in het drankje volgens de ontwikkelaars bewegen op de huid, waardoor 97 procent van de schadelijke UVA- en UVB-stralen niet zouden doordringen. Volgens de makers biedt het een bescherming van factor dertig, zo meldt de Daily Mail. Om de UV-bescherming te waarborgen dient om de vier uur twee millimeter van het drankje gedronken te worden. 

Zonnebrandcreme..maar dan anders

Er zijn twee variaties verkrijgbaar (winkelprijs ongeveer €21) van dit nieuwe product: één waarmee de huid nog wel bruin wordt en een ander drankje dat alle UV-stralen 'blokkeert'.

Het is overigens maar zeer de vraag of het middel daadwerkelijk werkt zoals de maker belooft: wetenschappers en dermatologen hebben zich vooralsnog nog niet achter het product geschaard en het is ook nog niet officieel getest.

Wat vind jij er van? Klassieke zonnebrandcreme of voortaan aan een handig drankje? Wij houden het voorlopig op de combinatie zonnebrandcreme en UV-kleding!

Gratis verzending

Orders vanaf €70 (NL)

Snel Thuis

voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)

Super Service

Klantwaardering: 9+

Telefonisch kopen

Bestel telefonisch +31(0)30 2218836