In verband met reorganisatie TIJDELIJK GESLOTEN!!!
Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €70,-
Snelle levering
Advies nodig? Bel +31 (0)30-2218836

UV-bescherming en zonbescherming voor baby's

  • Geplaatst op
  • Door Rob

UV-Baby, UV-bescherming en zonbescherming voor baby's en hun familie

Leuk dat je UV-Baby.nl gevonden hebt, de eerste online shop in Europa die zich volledig richt op UV-bescherming en zonbescherming van baby's. In April 2014 zijn wij gestart met dit initiatief waarmee wij inspelen op de steeds groter wordende noodzaak tot UV-bescherming van kinderen (en volwassenen). Hieronder vind je een korte introductie van onze shop.

Noodzaak UV-bescherming

Zoals je bijvoorbeeld ook op de pagina over Huidkanker zult lezen, is UV-bescherming van baby's ontzettend belangrijk. De huid van de aller jongsten onder ons is ontzettend kwetsbaar. Wist je dat één flinke zonverbranding op jonge leeftijd de kans op huidkanker op latere leeftijd met 2 keer vergroot!?

UV-bescherming door gedrag en producten

Gelukkig zijn er manieren om te voorkomen dat kinderen verbranden door de zon. In de eerste plaats door ons gedrag aan te passen. Mijd de zon op die momenten dat deze het aller sterkst is. Doorgaans tussen 12 en 15 uur. Mocht je toch de zon in gaan, neem dan voorzorgsmaatregelen. Laat je kinderen een babyzonnebril dragen. Zet ze een zonnehoedje op. En smeer ze in met een zonnebrandcreme met voldoende hoge factor. Wil je met jouw baby het water in? Kies dan voor een handig UV-zwempakje voor baby's!

UV-Baby.nl - jouw online winkel voor baby UV-beschermende producten

Vanaf heden kan je voor al je zon- en UV-werende producten terecht bij UV-Baby.nl. Onze ruime collectie bestaat uit UV-kleding, UV-zwemkleding en vakantiebenodigdheden. Bij ons vind je leuke artikelen als UV-zwempakjes voor baby's, Zonnedoeken voor kinderwagens, UV-beschermende petjes met flappen, kinderzonnebrillen, UV-shirtjes, zonnebrandcreme, zwembandjes voor baby's en nog veel meer handige producten!

Gratis verzending

Orders vanaf €70 (NL)

Snel Thuis

voor 17 uur besteld, morgen in huis (NL)

Super Service

Klantwaardering: 9+

Telefonisch kopen

Bestel telefonisch +31(0)30 2218836